Pep Segura: “Gerard López ha fet una feina molt potent”

Pep Segura: “Gerard López ha fet una feina molt potent”

El secretari tècnic de l’Àrea de Futbol Formatiu destaca el treball del tècnic del Barça B

El secretari tècnic de l’Àrea de Futbol Formatiu, Pep Segura, ha passat pel plató del programa ‘Hora B’ de Barça TV, on ha fet un balanç positiu de la temporada del Barça B amb Gerard López a la banqueta en la seva primera experiència com a entrenador: “Hem de ser autocrítics amb la nostra gestió i en Gerard López ha fet una feina molt potent i amb molt de rigor i ell és el primer que ha de saber que no es pot aturar aquí”.

Amb l’ascens de categoria “el soci del Barça ha d’estar orgullós d’aquest equip” pel que implica la dificultat de “la segona B i el propi play-off d’ascens”. Però pujar no ha de significar que els objectius del Barça B es modifiquin ja que “ha de servir per subministrar jugadors potencialment capaços d’arribar al primer equip a curt/mig termini”.

Sobre la filosofia del FC Barcelona, Pep Segura ha deixat clar que “la Masia és un ens viu” i la formació depèn de dos criteris fonamentals: la selecció dels jugadors  i el programa de treball, totes dues molt ben desenvolupades al club: “Tenim molt clar el perfil de jugadors que volem pel nostre club i el nostre programa ens fa diferents a la resta”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut