Ernesto Valverde, protagonista de la REVISTA BARÇA

Ernesto Valverde, protagonista de la REVISTA BARÇA

El nou entrenador blaugrana presenta les línies mestres de la seva metodologia de treball, basada en la humilitat, la discreció, la confiança i la cohesió del grup

Ernesto Valverde, que va ser presentat a finals de maig com a nou entrenador del primer equip, protagonitza la portada i el reportatge principal del proper número de la REVISTA BARÇA, que ja està arribant a les llars dels socis del Club. El tècnic extremeny agafa el testimoni de Luis Enrique amb l’objectiu de perpetuar l’era d’èxits que ha fet del Barça el gran dominador del futbol europeu des de la temporada 2003/04, marcada per l’arribada de Ronaldinho i consolidada sota el lideratge de Leo Messi.

Valverde ha estat l’escollit per aportar una nova mirada futbolística a l’equip i en aquest número de la publicació blaugrana podem conèixer quin és el seu pensament futbolístic, la seva metodologia de treball, basada en la humilitat, la discreció, la confiança en les seves possibilitats i en la cohesió del grup per aconseguir un esperit d’equip que connecti amb l’afició. En aquesta revista també descobrirem el perfil humà d’un entrenador que és considerat pel seu amic i escriptor basc Bernardo Atxaga, i també per jugadors que ha tingut a l’Athletic Club, com una persona intel·ligent i amb molta personalitat.

La REVISTA BARÇA també inclou entre els seus continguts una entrevista amb Robert Fernández, el secretari tècnic que explica les raons per les quals ha escollit Valverde com a entrenador. Robert valora la personalitat del tècnic, els seus coneixements i la seva experiència en banquetes complicades, a més de tenir un perfil Barça necessari per mantenir l’estil de joc que el Club ha fet una referència mundial.

L’entrenador sortint, Luis Enrique, també ocupa un espai a la REVISTA BARÇA. El seu llegat personal i professional vist pels seus col·laboradors més propers (Juan Carlos Unzué, Robert Moreno, Joaquín Valdés, Rafel Pol i Joan Barberà), que expliquen com van viure al costat del tècnic asturià les tres temporades d’èxit que han marcat una de les etapes més brillants de la història del Club.

La propera gira de l’equip pels Estats Units també és motiu d’un reportatge al número 87 de la revista del Club, coincidint amb la commemoració dels 80 anys de la primera gira que es va fer a Mèxic i Nova York a l’època de la Guerra Civil, una gira salvadora perquè els 12.900 dòlars recaptats van ser la pedra angular sobre la qual es va reconstruir el FC Barcelona un cop finalitzat el conflicte bèl·lic. A la REVISTA BARÇA expliquem l’impacte a la premsa nord-americana dels quatre partits que es van disputar a la ciutat de Nova York.

Aquest número de la revista també inclou el balanç dels equips formatius blaugrana a les diferents competicions de Lliga, un reportatge sobre els secrets de l’èxit de l’equip d’handbol, que aquesta temporada ha guanyat cinc títols i porta un rècord de 121 victòries consecutives a la Lliga Asobal, i també un extens reportatge sobre el concurs de fotografia FCBarcelona Photo Awards, el primer al món sobre la temàtica dels valors en l’esport.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut