L’Aleví A debuta el divendres a LaLiga Promises Internacional

L’Aleví A debuta el divendres a LaLiga Promises Internacional

L’equip, entrenat en aquesta ocasió pel seu segon tècnic Pau Moral, ja ha arribat a Nova York després d’aconseguir el títol al Torneig Nacional el passat cap de setmana i s’enfrontarà a la primera fase al New York City, Vila-real i Benfica

La celebració de la novena LaLiga Promises aconseguida pel FC Barcelona al torneig Nacional ha durat ben poc. L’Aleví A va arribar dimecres a Nova York i aquest divendres debutarà a la III edició del Torneig Internacional d’estiu que es disputa fins al 25 de juny a Newark (New Jersey). I ho farà amb dos novetats: l’equip estarà entrenat en aquesta ocasió per Pau Moral, el segon entrenador de Marc Serra, i amb la baixa de darrera hora del davanter Solo Traoré.

L’Aleví A, que avui visitarà el Turtle Back Zoo i farà per la tarda una excursió en ferry pel riu Hudson en la seva jornada d’aclimatació al canvi d’horari dels Estats Units, debutarà divendres al Grup C contra el New York City (17.00 hores) i el Vila-real (18.30), amb qui, precisament és va enfrontar a la darrera final del Torneig Nacional de LaLiga Promises que van guanyar els blaugranes per 3-1. El darrer partit del grup es jugarà dissabte a les 17.30 hores contra el Benfica. Tots els partits dels blaugranes es podran seguir per La Sexta TV.

Un torneig de primer nivell

El Grup A està format pel Reial Madrid, el Sevilla, l’Ironbound Soccer Club i l’Atlètico Nacional. Al Grup B hi figuren l’Atlètic de Madrid, el València, el Club Amèrica i l’Inter de Milà. Es classifiquen els dos primers de grup i els dos millors tercers per als quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut