Definits els entrenadors del futbol formatiu amateur per a la temporada 2017-2018

Definits els entrenadors del futbol formatiu amateur per a la temporada 2017-2018

Arriben quatre tècnics nous, Pere Romeu, Quim Estrada, Pol Combellé i Eric Campos, per substituir als quatre entrenadors, Cristian Catena, Isaac García, Òscar Hernández i Jordi Font, que busquen nous reptes professionals fora del Club

El futbol formatiu amateur del FC Barcelona tancarà la temporada de forma oficial el proper diumenge, una vegada l’Aleví A hagi disputat LaLiga Promises Internacional de Nova York, i el balanç no pot ser més positiu: 11 Lligues, una Copa Catalunya, dos LaLiga Promises i més de 50 tornejos guanyats. Uns títols que han arribat acompanyats de bon joc i dels valors que sempre caracteritzen al futbol base blaugrana. Ara toca mirar cap el futur. I és per aquest motiu que la temporada 2017/2018 ja està planificada per part de la secretaria tècnica. Són quatre els entrenadors que arriben nous al Club, Pere Romeu, Quim Estrada, Pol Combellé i Eric Campos, per substituir als quatre tècnics, Cristian Catena, Òscar Hernández, Isaac García i Jordi Font, que han decidit buscar nous reptes professionals fora del FC Barcelona.

Franc Artiga serà, una temporada més, l’entrenador del Cadet A on tindrà com a segon entrenador a Xavi Franquesa. La banqueta del Cadet B passarà a estar ocupada ara per Sergi Milà, que deixa l’Infantil B, amb Carlos López d’ajudant. A l’Infantil A continua Carles Martínez amb la novetat de tenir com a mà dreta a Álex Urrestarazu, fins ara segon entrenador de l’Aleví B. També es produeixen canvis a l’Infantil B. David Sánchez Domene, fins ara tècnic de l’Aleví C, passa a ser el primer entrenador amb Josep Olivé, que fins ara era el segon entrenador del Benjamí A, com ajudant.

Canvis al Futbol 7

Al futbol 7 també s’han produït molts canvis. Marc Serra segueix com entrenador de l’Aleví A amb Pol Planas, fins ara segon tècnic del Benjamí B, de segon entrenador. L’Aleví B continua tenint una temporada més a Jordi Pérez com a primer entrenador amb Quim Ramon, fins ara segon entrenador de l’Aleví D, al seu costat. L’Aleví C també estrena entrenador. Dani Horcas, fins ara responsable de l’Aleví D, serà el titular de la banqueta acompanyat per Alexis Pintó, antic primer entrenador del Benjamí D. Pau Moral, actual segon entrenador de l’Aleví A, passa a ser el primer tècnic de l’Aleví D amb Adrià Diaz, fins ara segon entrenador del Benjamí D, d’ajudant.

Als benjamins també hi ha canvis. El Benjamí A tindrà a Òscar Jorquera, fins ara al Benjamí B, com a primer entrenador acompanyat per Xavi Pascual, que ja estava en aquest equip. El Benjamí B serà per Juanan Gil, que deixa el Prebenjamí, i tindrà a Eric Campos, que arriba de l'Aleví C de la Damm, com a la seva mà dreta. Albert Puig continua un any més al Benjamí C però amb la novetat de tenir a Pere Romeu, exentrenador de l’Infantil A de L’Hospitalet, al seu costat. El Benjamí D serà per David Sánchez Aradilla, fins ara segon entrenador de l’Aleví C, formant parella amb Quim Estrada, que arriba de l’FCBEscola. I els més petits, el Prebenjamí, estrenaran primer entrenador: Dani Segovia. L’antic segon entrenador de l’equip formarà tàndem amb Pol Combellé, que procedeix del Benjamí A del Nàstic de Manresa.

CADET A

Primer entrenador: Franc Artiga

Segon entrenador: Xavi Franquesa

CADET B

Primer entrenador: Sergi Milà

Segon entrenador: Carlos López

INFANTIL A

Primer entrenador: Carles Martínez

Segon entrenador: Álex Urrestarazu

INFANTIL B

Primer entrenador: David Sánchez Domene

Segon entrenador: Josep Olivé

ALEVÍ A

Primer entrenador: Marc Serra

Segon entrenador: Pol Planas

ALEVÍ B

Primer entrenador: Jordi Pérez

Segon entrenador: Quim Ramon

ALEVÍ C

Primer entrenador: Dani Horcas

Segon entrenador: Alexis Pintó

ALEVÍ D

Primer entrenador: Pau Moral

Segon entrenador: Adrià Díaz

BENJAMÍ A

Primer entrenador: Òscar Jorquera

Segon entrenador: Xavi Pascual

BENJAMÍ B

Primer entrenador: Juanan Gil

Segon entrenador: Eric Campos

BENJAMÍ C

Primer entrenador: Albert Puig

Segon entrenador: Pere Romeu

BENJAMÍ D

Primer entrenador: David Sánchez Aradilla

Segon entrenador: Quim Estrada

PREBENJAMÍ

Primer entrenador: Dani Segovia

Segon entrenador: Pol Combellé

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut