La influència de Wembley en el món del futbol, segons Michael Robinson

La influència de Wembley en el món del futbol, segons Michael Robinson

Michael Robinson destaca la importància de la primera Lliga de Campions aconseguida pel Barça el 1992 pel que va suposar per al futbol

Wembley 92 és recordat per tots els culers perquè va ser la primera vegada que el Barça va aixecar la Lliga de Campions. En el programa especial d’Informe Robinson recordant aquesta gesta, Robinson assegura que aquell títol va suposar molt per al futbol: “Wembley va suposar el major salt de la història del futbol. Amb Cruyff va tornar la pilota al futbol”.

Michael Robinson recorda com Johan Cruyff li va afirmar que canviaria el món del futbol “amb un migcampista com a home més endarrerit, dos extrems i sense davanter centre”. El presentador destaca també que, des de llavors, en el futbol l’alçada d’un jugador no és un aspecte important. “La pilota és l’element més important i és igual quan mesures”, assegura. “Wembley no és només la primera Champions del Barça, és molt més”, conclou.

Aquest dissabte 10 de juny se celebrarà una gran festa al Camp Nou en honor al 25è aniversari de Wembley 92. Un gran espectacle que tancarà els actes commemoratius de la primera Copa d’Europa aconseguida a l’estadi de Wembley l’any 1992.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut