'Luis Enrique, Lucho, Luis', tres anys de lideratge

'Luis Enrique, Lucho, Luis', tres anys de lideratge

La gent més pròxima a Luis Enrique ret homenatge a la figura de l’asturià en un documental produït pel Club, que s’estrenarà dimarts 6 de juny a les 22 h per Barça TV i Esport 3

El pròxim dimarts 6 de juny, a les 22 hores, Barça TV, Esport3 i la plataforma Barça Video (www.fcbarcelona.com) estrenaran de manera simultània ‘Luis Enrique, Lucho, Luis’, un documental de 52 minuts de durada, produït pel FC Barcelona, en què l’entorn més proper a Luis Enrique fa un retrat de l’exentrenador del Barça des de diferents punts de vista, tant a nivell esportiu com a nivell personal, i li agraeix els tres anys de dedicació i compromís amb el Club.

Honest, divertit, generós, frontal, valent i culer. Molt culer. Així defineixen ‘Lucho’ els que millor el coneixen. Els que han treballat amb ell durant aquests tres anys i els que han compartit les seves altres passions com la bicicleta o les curses de llarga distància.

Com va ser la xerrada prèvia a la final de Berlín? Què va dir Luis Enrique als seus jugadors en el descans del partit contra el PSG? Quantes motxilles es va comprar per anar a la Marató de Sables?  Ens ho expliquen la gent del seu staff i les persones més properes al tècnic blaugrana durant la seva etapa al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut