José Mari Bakero: “La nostra obligació és guanyar”

José Mari Bakero: “La nostra obligació és guanyar”

Bakero, Belletti i Nadal animen el públic a venir al Camp Nou i destaquen la finalitat benèfica del partit

L’entrenador dels Barça Legends, José Mari Bakero, ha animat el públic a venir al Camp Nou aquest divendres 30 de juny i gaudir d’una festa en què s’ajuntaran “jugadors de generacions molt diferents que han tingut l’oportunitat de jugar al FC Barcelona” per enfrontar-se a les llegendes del Manchester United.

A més, ha destacat la “finalitat benèfica del partit, una causa fantàstica”, contra un rival al qual s’ha de tenir respecte, ja que es tracta del “més important d’Anglaterra per història”, tot i que ha assenyalat que, més enllà de l’espectacle, l’obligació del seu equip “format per jugadors dels millors anys de la història del Barça” és aconseguir la victòria.

De cara al duel s’ha mostrat content amb la “condició física espectacular dels seus jugadors”, entre els quals es troben Belletti i Nadal. L’exlateral brasiler ha explicat què significa tornar a Barcelona i ha rememorat el gol de la final de París, i ha acabat recordant que ja va rebre un homenatge fantàstic de l’afició durant el seu retorn al Camp Nou amb la samarreta del Chelsea en unes semifinals de Champions. Belletti també ha parlat dels valors del club blaugrana, “que van molt més enllà del futbol”, i ha animat el públic a venir al Camp Nou a “formar part de la festa”.

Per altra banda, Nadal ha recordat “el dia que va fitxar pel Club i les Lligues guanyades als últims minuts”, i ha afirmat que encara està en condicions per disputar un partit alegre amb el qual de ben segur “la gent gaudirà”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut