Amb Valverde, camí del Camp Nou

Amb Valverde, camí del Camp Nou

El nou entrenador blaugrana repassa les primeres sensacions de l’arribada a Barcelona i compara els futbolistes de l’actualitat amb els de la seva època com a jugador blaugrana

Ernesto Valverde, en la seva arribada al Barcelona el passat dimarts, va voler expressar els seus primers sentiments com a tècnic del FC Barcelona. En una xerrada distesa al cotxe de camí cap al Camp Nou, després de tot just aterrar, el tècnic extremeny repassa les primeres sensacions, tot just abans de començar la seva nova aventura al Barça.

Valverde parla de les diferències a la seva etapa com a jugador amb els jugadors d’avui en dia: “Quan era jove, els futbolistes no tenien la transcendència que tenen ara, era una altre època. Ens podíem moure amb més llibertat, passat desapercebuts i anar pel Born o Gràcia amb tranquil·litat”. “Vinc sovint a Barcelona a part dels partits, un parell de cops l'any per veure amics i donar voltes per aquí. He viscut sis anys aquí, quatre de jugador i dues com a entrenador i mantinc la relació amb la gent”, afegeix.

Els primers sentiments sempre són especials. Així els descriu Valverde, assegurant que "quan m'he pujat a l'avió sabia que era diferent a les altres vegades que he vingut a Barcelona, per la transcendència del pas que donaré”.” Ja ho notava a l'aeroport i a l'avió amb la gent", recalca.

Pel que fa a la seva part més personal, el nou tècnic blaugrana comenta sobre la seva afició per la fotografia: “¿Un altre llibre de fotografia? El futbol t’ocupa molt de temps, he viscut quatre anys molt intensos a Bilbao, amb molts partits, gairebé sense temps per a la fotografia”. Valverde també recorda amb nostàlgia el que ha estat el seu Club fins aquesta temporada, l'Athletic: “És el club de la meva vida, on més temps he estat, on les relacions han estat més estretes. És com la meva família i així ho sento, trobaré a faltar a tota la gent que he tingut al meu voltant. Però no trobaré a faltar la ciutat perquè aniré sovint”.

Finalment, l’extremeny confessa que “a casa no parlem molt de futbol, ​​però la meva família entén la transcendència d'aquest pas i el que suposa”. “A més ells coneixen la ciutat, hem viscut aquí i estan il·lusionats”, conclou. Gaudeix de tota la xerrada de Valverde, al següent vídeo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut