Inaugurada la placa commemorativa de Wembley 25

Inaugurada la placa commemorativa de Wembley 25

El president Bartomeu ha descobert al costat dels jugadors, familiars, staff i directius de l’època i la Junta Directiva actual la placa d’homenatge en record als herois de la primera Copa d’Europa del Barça aconseguida el 1992

El FC Barcelona viu els últims dies d’homenatge als herois de Wembley 92. Aquest divendres ha tingut lloc al Camp Nou la inauguració de la placa commemorativa de Wembley 25 en honor als campions de la primera Copa d’Europa, que se situarà a l’esplanada de l’Estadi. El president Josep Maria Bartomeu i els quatre capitans d’aquell equip campió d’Europa, Zubizarreta, Alexanko, Bakero i Koeman, han destapat la placa amb la presència dels jugadors, staff, directius de l’època i la Junta Directiva actual.

En un acte multitudinari amb una altíssima expectació de mitjans al Camp Nou, els jugadors, acompanyats de les seves famílies, s’han retrobat per commemorar un dels millors dies de la història del FC Barcelona. Un dia que va fer canviar la història blaugrana. Així ho ha reconegut el president Bartomeu, que, després de fer-se la fotografia oficial, ha elogiat els jugadors que van complir “el somni de tots els culers”: “Gràcies al Dream Team el Club és el que és i la mentalitat del Barça va canviar per sempre”.

Abans de la fotografia i la inauguració de la placa commemorativa, els herois de Wembley 92, acompanyats de les seves famílies, han passat per la catifa vermella, de color taronja en homenatge al color de la samarreta que van lluir a la final de Wembley i situada davant de la porta 15 de Tribuna, i s’han fotografiat en un photocall amb la Copa d’Europa i la samarreta d’aquella final.

Un cop realitzats els actes oficials, els jugadors, les seves famílies i la Junta Directiva actual i la de l’època s’han dirigit a l’Espai Roma 2009 del Camp Nou per fer un sopar privat commemoratiu per celebrar els 25 anys de Wembley. Uns actes que finalitzaran aquest dissabte, dia 10 de juny, amb una gran festa que s’iniciarà a l’esplanada del Camp Nou amb la fan zone des de les 12 hores i que finalitzarà amb un partit històric, un duel de futbol 7 entre els herois de Wembley 92 i el Benfica, i la festa final a la gespa de l’Estadi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut