L’Infantil A, campió de Catalunya

L’Infantil A, campió de Catalunya

L’equip de Carles Martínez supera per 2-1 l’Espanyol a la final disputada a Martorell i culmina una temporada espectacular en què ha guanyat cinc títols

L’Infantil A ha tancat avui la temporada de manera espectacular. Els nois de Carles Martínez han guanyat el Campionat de Catalunya després de superar per 2-1 l’Espanyol a la final que s’ha disputat al Complex Torrent dels Llops de Martorell. El Barça ha imposat la seva qualitat tècnica i tàctica en una final que ha començat perdent però que ha aconseguit endur-se gràcies a dos gols de Leo dos Reis i Roger Martínez. El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, ha entregat la copa de campions al capità Xavi Simons. Tots els jugadors blaugrana han dedicat el títol al segon entrenador, Isaac García, el qual fins i tot han mantejat, ja que avui vivia el seu darrer partit a la banqueta de l’Infantil A.

Un any per emmarcar

El Campionat de Catalunya tanca una temporada espectacular de l’Infantil A en què ha guanyat cinc títols. La Lliga de Divisió d’Honor és, sens dubte, el més important, però aquesta generació ha estat capaç d’endur-se aquest any el MIC, superant el Celta per 3-1 a la final; el Torneig de Güeñes, guanyant el Reial Madrid a la final per 4-2, i el Lennart Johansson Academy Trophy, imposant-se per 2-0 a l’Inter de Milà a la final. “Ha estat un any extraordinari. I no ho dic només pels resultats. Ha estat espectacular per l’evolució que ha tingut aquest grup. Vam començar la temporada sent conscients que teníem un equip amb poc cos físic i hem acabat l’any dominant els partits amb autoritat. Vull felicitar els meus jugadors i el cos tècnic per l’enorme treball que hem fet amb aquesta generació del 2003 que puja amb molta força”, ha comentat l’entrenador Carles Martínez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut