L’Alemanya de Ter Stegen, a la final de la Copa Confederacions

El porter blaugrana s’ha classificat després que la selecció alemanya s’hagi desfet de Mèxic per 4-1

Ter Stegen disputarà aquest diumenge la final de la Copa Confederacions amb la selecció d’Alemanya després d’imposar-se a Mèxic a les semifinals (3-0). El porter blaugrana disputarà la seva primera final amb la selecció absoluta que no ha patit per segellar el triomf. I és que als vuit minuts de partit Goretzka, amb un doblet, ha fet els primers gols alemanys. Un resultat que s’ha ampliat a la segona meitat amb el tercer de Werner.

Quan semblava que el partit finalitzaria amb aquest resultat, en els últims dos minuts de partit Mèxic ha marcat un golàs des de fora de l’àrea en una falta picada de manera ràpida i en què Ter Stegen res ha pogut fer. El porter blaugrana ha realitzat una gran actuació durant tot el partit i ha intervingut amb èxit en moltes accions. Alemanya, però, ha fet el quart abans del final per sentenciar el passi.

El combinat de Joaquim Low intentarà aixecar el títol de campió davant la selecció de Xile de l’exporter blaugrana Claudio Bravo que va ser protagonista en la tanda de penals davant Portugal a l’aturar-ne els tres llançaments. D’aquesta manera, aquest diumenge Ter Stegen posarà punt i final a una temporada exigent i desconnectar per carregar les piles i tornar a la disciplina del FC Barcelona.