Eusebio: “Valverde és molt intel·ligent, li desitjo el millor”

Eusebio: “Valverde és molt intel·ligent, li desitjo el millor”

L’exjugador blaugrana i actual entrenador de la Reial Societat, ha valorat positivament l’arribada del tècnic extremeny a la banqueta blaugrana

Eusebio Sacristán, un dels herois de Wembley 1992, ha valorat positivament l’arribada d’Ernesto Valverde a la banqueta del Camp Nou. Qui va ser jugador blaugrana durant set temporades (1988-1995), coincidint amb Valverde les dues campanyes en què l’extremeny va jugar al Barça (1988-1990), ha destacat: “Li desitjo el millor en tot, ja que serà el millor per a un amic i el millor per a un Club que ha estat tan important en la meva vida com és el Barça”.

Valverde i Eusebio van arribar junts a la disciplina culer a l’estiu del 1988, un provinent de l’Espanyol i l’altre de l’Atlètic de Madrid. L’actual tècnic de la Reial Societat, recorda: “Vam viure dos anys aquí junts durant els quals vam fer una bona amistat. L'hem seguit mantenint aquests darrers anys que hem estat molt a prop, i hem tingut l'oportunitat de quedar en alguna ocasió”.

A més, Eusebio destaca que “Valverde és una persona amb la qual em sento molt proper, molt identificat amb la seva naturalitat, honestedat, sinceritat..., però sobretot el que més m'agrada d'ell és la seva intel·ligència”, ha conclòs.Repassa totes les declaracions en el següent vídeo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut