Alba, Piqué i Iniesta, titulars en l’empat de la selecció espanyola contra Colòmbia

Sergio Busquets ha estat l’únic jugador del Barça convocat que no ha jugat en l’amistós dels de Lopetegui a la Nueva Condomina

En l’amistós de la selecció espanyola disputat aquest dimecres a la nit contra Colòmbia (2-2), el FC Barcelona hi ha estat present amb quatre jugadors. Jordi Alba, Andrés Iniesta i Gerard Piqué han sortit des de l’inici en el partit disputat a la Nueva Condomina de Múrcia. Per la seva part, Sergio Busquets no ha disputat cap minut.

Els blaugrana s’han mostrat molt actius al llarg de tot el partit. Piqué ha estat clau per evitar que els colombians s’avancessin en dues ocasions a la primera meitat. Andrés Iniesta ha participat en la jugada del primer gol de la selecció espanyola, obra de Silva (min 20) i ha rebut un cop a la cama esquerra. Tot i així, el migcampista manxec ha pogut seguir disputant l’enfrontament.

Al descans i amb empat en el marcador (1-1), Jordi Alba ha estat substituït per Monreal i Iniesta per Asensio. D’aquesta manera, Piqué ha estat l’únic jugador del Barça que ha s’ha mantingut en el terreny de joc els primers minuts de la segona meitat. Just després que Colòmbia situés l’1-2, Piqué s’ha retirat del camp i Deulofeu ha entrat en el seu lloc en una substitució clarament ofensiva. Els de Lopetegui han igualat el marcador al minut 87 amb una diana de Morata (2-2).