Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador

Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador

El documental que relata les interioritats de l’equip de Xavi Pascual, un conjunt que ha demostrat al llarg de la historia ser un dels clubs europeus de més prestigi del món

La secció d’handbol està d’estrena. Durant més d’un mes, i per primera vegada, un equip de televisió s’ha endinsat i ha conviscut amb l’equip de Xavi Pascual. I el resultat no és un altre que aquest documental, coproduït pel FC Barcelona i TV3, on es poden veure les interioritats d’un dels conjunts més prestigiosos d’Europa, tant pels títols i els rècords aconseguits com per la seva mentalitat guanyadora i la sintonia amb el Palau.

El documental 'Barça Inside, els secrets d’un vestidor guanyador' té accés a espais tradicionalment tancats als mitjans de comunicació, com ara el vestidor, els viatges o els hotels de concentració. Però també mostra el cantó menys conegut del conjunt blaugrana, un teixit humà que hi treballa sense descans i que fan més còmode la vida dels jugadors.

Un equip de professionals, en tot el seu conjunt, al que ara pots conèixer amb més profunditat i gaudir d’alguns dels secrets que ja formen part de l’èxit d’un vestidor guanyador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut