Audie Norris: “Sito és un molt bon entrenador”

Audie Norris: “Sito és un molt bon entrenador”

El recordat exjugador de bàsquet del Barça ha visitat aquest dimecres el Museu del Club i ha valorat molt positivament el fitxatge del nou tècnic de la secció

El recordat exjugador del Barça de bàsquet Audie Norris ha valorat molt positivament aquest dimecres el fitxatge de Sito Alonso com a nou entrenador de la secció: “Li desitjo molta sort, té un projecte molt important i molt gran per davant. Sito és un molt bon entrenador, ha fet un gran paper a Espanya i a l’Eurolliga. Té unes perspectives positives però un camí bastant dur per endavant”.

Norris ha fet aquestes declaracions aprofitant la seva visita al Museu del FC Barcelona, on ha portat els nens del campus de bàsquet que porta el seu nom. “Els nens estan bojos pel Barça, pel Camp Nou i per Messi. He volgut organitzar una excursió perquè poguessin conèixer les instal·lacions i el Museu. Han al·lucinat amb tot això”, ha explicat el nord-americà. El que fou pivot del Barça s’ha mostrat encantat de poder tornar al Camp Nou: “Visc aquí, sóc del Club i de la ciutat. Sempre m’agrada tornar aquí. És un somni complert a la meva vida”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut