Nélson Semedo: “Faré tot el posible per honorar aquesta samarreta”

Nélson Semedo: “Faré tot el posible per honorar aquesta samarreta”

El nou fitxatge blaugrana s’ha presentat en societat amb “moltes ganes de començar a treballar amb l’equip”

Nélson Semedo ja ha estat presentat com a jugador del FC Barcelona aquest divendres a la sala de premsa Ricard Maxenchs. El lateral portuguès ha comparegut davant la premsa acompanyat pel secretari tècnic del primer equip Robert Fernàndez, i ha assegurat que “ho donarà tot pel Club”.

El lateral de 23 anys ha agraït al FC Barcelona l' oportunitat i la confiança dipositada en ell i ha assegurat que “és un gran orgull vestir aquesta samarreta”. El nou jugador blaugrana s’ha definit com un jugador que no dona cap pilota per perduda, i que espera aprendre tant d’Aleix Vidal com de Sergi Roberto els secrets del lateral dret.

Semedo ha relatat que als seus inicis actuava com a migcampista, però que a les categories inferiors del Benfica va canviar a la posició de lateral. Qüestionat pels seus referents a la posició, el portuguès ha confessat que intenta aprendre de tots els jugadors que juguen en aquesta demarcació. Tot i això, el nou fitxatge culer ha confessat que “ens els darrers quatre anys he millorat el meu estil de joc” i ha assegurat que està preparat per al repte que suposa jugar al FC Barcelona.

D’altra banda, Robert Fernández s’ha mostrat content i satisfet per la incorporació. A més, ha vaticinat que l’aclimatació del jugador al vestidor serà ràpida. El castellonenc ha explicat que ja s’havia fet un seguiment al jugador i que, finalment, s’havien decidit a incorporar-lo perquè Semedo “era el jugador que necessitàvem”, ha sentenciat Robert. 
 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut