Santboià – Barça B, a la Copa Catalunya

Santboià – Barça B, a la Copa Catalunya

L’equip de Gerard López tornarà a la feina el 17 de juliol, farà les proves mèdiques i físiques els dies 18 i 19 mentre que el 20 començaran els entrenaments a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per anar el 22 a l’estada de Torremirona

17 de juliol. Aquest és el dia que començarà el nou projecte del Barça B la temporada 2017/18 a Segona Divisió A. Aquest dia es presentaran els jugadors a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i tant el 18 com el 19 estan previstes les pertinents proves mèdiques i físiques. Els jugadors de Gerard López faran dos dies de dobles sessions d’entrenaments a la mateixa Ciutat Esportiva abans de desplaçar-se el dissabte 22 de juliol a Torremirona per realitzar l’estada de pretemporada fins el 29.

Durant l’estada de pretemporada es farà el primer partit amistós. Serà el 25 de juliol contra L'Escala al seu camp. Quatre dies més tard arribarà el segon partit amistós de la pretemporada, el 29 de juliol contra el Perelada, també al seu camp, abans d’afrontar, previsiblement el diumenge 30 de juliol, el debut a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Santboià, recent campió del Grup 2 de Primera Catalana i per tant equip de Tercera Divisió la temporada 2017-2018, al camp Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat. Qui superi aquesta eliminatòria s’enfrontarà en segona ronda al guanyador del Prat-Terrassa el dia 6 d’agost.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut