Josep Maria Bartomeu: “Poder seguir gaudint de Leo Messi és un orgull i un èxit per a tots plegats”

Josep Maria Bartomeu: “Poder seguir gaudint de Leo Messi és un orgull i un èxit per a tots plegats”

El president del FC Barcelona, que ha repassat l’actualitat blaugrana a Catalunya Ràdio, ha assegurat que “el Club ha fet passos endavant molt grans en aquests darrers anys”

Ja va expressar la seva satisfacció quan es va oficialitzar l’acord de renovació amb Leo Messi, però aquest divendres, al Matí de Catalunya Ràdio, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha tornat a valorar la continuïtat del crac argentí. “Poder seguir gaudint d’un referent del nostre model i del millor jugador del món és un orgull i un èxit per a tots plegats”, ha afirmat, perquè “no hi ha cap altre club al món que tingui un geni com ell”. I encara ha anat més enllà: “M’agradaria moltíssim que es retirés al Barça i crec que anem per aquest camí. Crec que és la seva voluntat i el seu desig”.

Més enllà de Messi, el president també ha destacat la importància de la continuïtat de jugadors com Neymar Jr i Suárez, i ha comentat que espera que Iniesta segueixi el mateix camí: “És un jugador molt important per a nosaltres i tenim ganes que renovi amb nosaltres. N’estem parlant”. També s’ha referit a Rafinha, del qual ha assegurat que “és un jugador indispensable per al Barça, perquè és un talent jove que de ben segur que seguirà creixent”, així com a Deulofeu: "La intenció és que Deulofeu sigui el 5è davanter. Això sí, primer hi ha la pretemporada".

El president, que ha recordat que el Barça té “la màxima ambició i humilitat a la nova temporada”, també ha comentat que s’està treballant “en contacte continu amb Ernesto Valverde” per “fer de nou un equip competitiu”. Ha confirmat que “ens agradaria tenir una plantilla no gaire àmplia per tal que els jugadors del B puguin entrenar i jugar amb el primer equip” i ha confirmat que “la xifra de fitxatges serà de 2 o 3 jugadors que podrien venir de fora del Club, més 1 o 2 que pujarien del filial”.

En aquest aspecte, ha parlat d’un nom que ha sonat amb força, el de Marco Verratti, de qui ha comentat: “Ens interessa per la seva projecció tècnica i pel que pot aportar, però el PSG ja ens ha dit que no vol seure amb nosaltres per negociar”. Tot i respectar la decisió, ha confirmat: “Estarem atents fins al 31 d’agost, que és quan es tanca el mercat de fitxatges”.

Sobre el futbol formatiu blaugrana

El president del FC Barcelona també ha explicat la recent incorporació de Pep Segura com a mànager esportiu de futbol. Diu que “coneix el Club i que amb el seu lideratge aportarà la coordinació necessària per fer les coses bé”. Un nomenament que ara comporta que el Club treballi “en la incorporació de dues persones amb experiència i coneixement per fer-se càrrec de la secretaria tècnica del Juvenil i del Barça B, respectivament”.

Ampliant una mica més sobre el futbol base, el president del Barça ha explicat que “es duran a terme canvis en l’estructura salarial del futbol base per poder ampliar les clàusules de rescissió i retenir el talent", si bé “en cap moment s’igualaran les quantitats econòmiques que ofereixen alguns clubs”. De tota manera, ha deixat clar que “al final, són pocs els jugadors que marxen”, ja que des del 2003 “només han marxat 24 jugadors”.

Tot això en una entrevista a Catalunya Ràdio que també ha tingut una valoració global per part de Bartomeu, en què ha destacat que el Club “ha fet passos endavant molt grans en aquests darrers anys”. “No mirem enrere, només cap al futur, i per això avui en dia el FC Barcelona es troba en una situació de privilegi, sent un club admirat i global”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut