Fran Sánchez: “L’aposta del Barça pel Femení és enorme”

Fran Sánchez: “L’aposta del Barça pel Femení és enorme”

El nou tècnic del Barça Femení destaca l’empenta del Club pel futbol femení al programa 'Benvingut, Fran Sánchez' de Barça TV

L’entrenador del Barça Femení Fran Sánchez destaca al programa Benvingut, Fran Sánchez de Barça TV que “l’aposta del Barça pel Femení és enorme, equiparant el futbol masculí amb el femení”, al mateix temps que destaca la progressió de la secció en els darrers anys: “Les jugadores tenen una vida professional en el dia a dia i hi ha més gent a l’staff”.

El nou tècnic blaugrana també mostra les seves ganes de tornar a l’entitat en què s’ha format: “Quan vaig marxar fa cinc anys del Barça era per trobar nous reptes professionals i on millor que aquí, on he crescut”.

"Un dels objectius del club és millorar l'estructura del futbol formatiu"

Fran Sánchez s’ha referit als objectius de l’equip, i ha assegurat que buscaran ser competitius en totes les competicions tot i la dificultat que això suposa: “A nivell nacional s’està veient que hi ha equips que estan apostant molt fort pel futbol femení i la Lliga s’està posant cada vegada més competitiva”. “Conec l’equip perquè l’he vist molt, però hem de veure com encaixem les peces i quines possibilitats tenim sense sortir del guió”, afegeix el tècnic del Barça Femení.

Finalment, el preparador blaugrana també s’ha referit al futbol formatiu, i ha assegurat que “un dels objectius del club és millorar l’estructura del futbol formatiu, acostant el Femení B al primer equip. Alhora, una altra idea que hi ha a l’Entitat és que les jugadores joves puguin demostrar el seu potencial en els entrenaments amb el primer equip. Pots recuperar el programa Benvingut, Fran Sánchez a continuació:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut