Reial Madrid – FC Barcelona: Un Clàssic com una Superbowl

Reial Madrid – FC Barcelona: Un Clàssic com una Superbowl

El Hard Rock Stadium de Miami acull el tercer partit de la pretemporada culer, un duel que ha aixecat moltíssima expectació a la ciutat

Ha arribat el dia més esperat de la gira nord-americana. El FC Barcelona s’enfronta aquest dissabte a l’etern rival, el Reial Madrid, en el Hard Rock Stadium de Miami, una ciutat que ja fa dies i dies que espera i viu el partit, com si d’una Superbowl es tractés. No hi ha entrades disponibles per al darrer compromís als Estats Units i es preveu un gran ambient, tal com ja va succeir en l’entrenament de divendres a la tarda.

El segon Clàssic de la història fora de l’Estat espanyol ha de servir per confirmar la bona línia mostrada pel conjunt d’Ernesto Valverde contra la Juventus (1-2) i el Manchester United (1-0), en què es va veure un Barça sòlid en defensa i igual d’efectiu que sempre en atac, amb Neymar Jr com a gran protagonista pels seus gols en tots dos partits.

També suposarà l’aperitiu de la Supercopa d’Espanya, que es disputarà a mitjans d’agost i que decidirà el campió del primer títol oficial de la temporada. Amb tot, cal recordar que Valverde seguirà apostant per les rotacions i que Marc-André ter Stegen i André Gomes encara no són amb l’equip, de la mateixa manera que Cristiano Ronaldo, pel conjunt blanc.

Als carrers de Miami no és parla d’altra cosa. L’expectació és màxima. El Hard Rock Stadium decidirà si el FC Barcelona es proclama campió de la International Champions Cup 2017. Amb una victòria, en tindria prou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut