El Barça Lassa B ja coneix el calendari de la LEB Or

El Barça Lassa B ja coneix el calendari de la LEB Or

El filial blaugrana d'Alfred Julbe començarà el curs el 29 de setembre rebent l’Actel Força Lleida i l’acabarà amb un altre duel català contra el CB Prat

Aquest divendres s’ha celebrat el sorteig del calendari de la temporada 2017/18 de la LEB Or a les instal·lacions de la Federació Espanyola de Bàsquet. El Barça Lassa B ha conegut, d’aquesta manera, com serà el seu curs a la categoria de plata. El conjunt d’Alfred Julbe començarà la temporada regular el 29 de setembre rebent l’Actel Força Lleida a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i l’acabarà el 27 d’abril, també a casa, contra el CB Prat.

Els duels catalans obriran i tancaran la temporada, mentre que l’altre serà en la sisena jornada (27 d’octubre) amb la visita a la pista de l’ICL Manresa. En la jornada 17, per acabar la primera volta, els de Julbe jugaran a la pista del CB Prat; en la 18, per obrir la segona volta, aniran a Lleida, i en la 23 rebran la visita dels manresans.

Quan acabi la primera volta de la LEB Or se celebrarà la Copa Princesa. Serà el 9 de febrer del 2018, i enfrontarà els dos millors classificats de la lliga regular al final de la primera volta. Un cop finalitzada aquesta lliga regular es jugaran els playoffs per la segona plaça d’ascens a la màxima categoria, que començaran el 5 de maig i es jugaran en tres rondes al millor de cinc partits.

Consulta aquí el calendari complet de la LEB Or 2017/18.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut