Ter Stegen, campió de la Copa Confederacions i MVP de la final

Ter Stegen, campió de la Copa Confederacions i MVP de la final

La selecció alemanya ha superat a la final del torneig la selecció xilena per 0-1, amb una gran actuació del porter blaugrana, que ha estat titular

Marc-André ter Stegen ha aconseguit sumar un nou títol al seu palmarès. I és que a Rússia la selecció alemanya del blaugrana ha superat Xile per 0-1, gràcies a un gol de Stindl i a la gran actuació del porter, i s’ha proclamat campiona de la Copa Confederacions per primera vegada en la seva història. Perquè Alemanya va aconseguir un tercer lloc a la Confederacions del 2005, però mai l’havia guanyat fins ara.

MVP de la final

Peça clau en la consecució del títol del combinat alemany, que ha participat en la Confederacions després de ser el vigent campió del món, Ter Stegen ha disputat els 90 minuts de la final (360 en total). Gràcies a les seves intervencions, s’ha emportat el premi al millor jugador d’aquest Xile – Alemanya.

Un duel que els xilens han començat dominant, però en què els alemanys han sortit victoriosos després d’aprofitar una errada defensiva dels sud-americans per fer el primer i únic gol a través de les botes de Stindl (min 20). A partir d’aquí, els de Pizzi han buscat forçar la pròrroga, però els de Löw han aguantat bé, en part gràcies a l’actuació destacada del porter del Barça. Especialment important ha estat l’aturada amb la punta dels dits que ha fet sobre un xut des de la frontal d’Aránguiz, a deu minuts del final (min 80), així com la seguretat mostrada en un perillós llançament de falta d’Alexis Sánchez, ja sobre la botzina.

Tot plegat perquè el blaugrana pugui gaudir d’uns merescuts dies de desconnexió i vacances amb un nou títol més, i abans d’iniciar una temporada 2017/18 en què vol seguir ampliant el seu palmarès amb el Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut