Inici d’una setmana intensiva

Inici d’una setmana intensiva

Els blaugranes, que s’han exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva, ho tornaran a fer aquesta tarda abans de viatjar aquest dimecres cap als Estats Units

Els jugadors del FC Barcelona segueixen sense aturador la seva preparació en aquesta pretemporada i han afrontat el sisè dia consecutiu exercitant-se a la Ciutat Esportiva. Valverde ha dirigit la sessió matinal d’aquest dilluns al camp Tito Vilanova amb els jugadors disponibles del primer equip i Ortolá, Palencia, Aleñá, Cucurella i Vitinho, del Barça B, que estan sota les ordres del tècnic blaugrana des d’inici de pretemporada.

En la sessió de la tarda, el tècnic extremeny ha comptat amb els mateixos jugadors amb la incorporació d'Arda Turan que no s'havia exercitat al matí amb permís del Club. Gerard Deulofeu per la seva banda segueix fent treball específic i segueix amb el seu procés de recuperació. 

Els blaugranes esgoten els últims entrenaments a Barcelona abans de viatjar aquest dimecres als Estats Units per iniciar la gira nord-americana i afrontar fins a tres partits de nivell - Juventus, Manchester United i Reial Madrid - per posar-se a to.

El proper entrenament de l'equip serà dimecres a les 11:30 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a porta tancada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut