La Juventus, un gran d’Europa amb petits retocs

La Juventus, un gran d’Europa amb petits retocs

El campió italià manté la columna vertebral de l’any passat i s’ha reforçat amb jugadors com De Sciglio i Douglas Costa per cobrir les baixes de Dani Alves i Bonucci

La Juventus de Torí, vigent subcampiona d’Europa i vencedora de les sis darreres edicions de la Serie A italiana, és el primer rival del FC Barcelona a la gira americana. De cara a la temporada 2017/18, la Vecchia Signora manté la columna vertebral i el seu entrenador, Massimiliano Allegri, però presenta alguns canvis respecte al curs passat.

El conjunt torinès ha incorporat a l’equip quatre nous jugadors: Bentancur, Douglas Costa, Szczęsny i Mattia De Sciglio, a més de quedar-se en propietat el colombià Cuadrado i el defensa Benatia, que l’any passat ja hi van jugar com a cedits.

Benatia i Douglas Costa arriben procedents del Bayern de Munic, mentre que Bentancur, migcampista uruguaià del Boca Juniors argentí, va signar al mes d’abril passat. El porter Szczęsny ha arribat de l’Arsenal després de jugar una temporada a la Roma i Mattia De Sciglio, la darrera incorporació, ha estat fitxat del Milan.

Pel que fa referència al capítol de baixes també hi ha hagut novetats importants. Les més destacades, a la defensa, un dels punts forts dels torinesos les darreres temporades. L’exblaugrana Dani Alves ha marxat al PSG i el central Bonucci ha estat traspassat al Milan després de set temporades com a bianconeri.  

Tot i les sortides, la columna vertebral de l’equip es manté

Més enllà d’aquests retocs, la major part de l’equip que la temporada 2016/17 va arribar a la final de la Lliga de Campions segueix al club italià. Continuen alguns dels jugadors més importants com l’incombustible Gianluigi Buffon, amb 39 anys, un baluard defensiu com Chiellini, el golejador Higuaín, o Paulo Dybala, la jove estrella argentina que ja ha demostrat al llarg d’aquesta darrera temporada la seva qualitat.

Tot i els moviments de peces, la Juventus encara es manté entre els grans d’Europa i el partit contra el Barça serà la reedició dels quarts de final de la darrera Lliga de Campions. Per tant, aquest primer duel de pretemporada per al FC Barcelona té tots els ingredients per ser un magnífic partit de futbol, un matx que suposarà el debut d’Ernesto Valverde com a tècnic barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut