Sergi Roberto: “Estic obert a jugar on l’entrenador em demani”

Sergi Roberto: “Estic obert a jugar on l’entrenador em demani”

Sergi Roberto i Jasper Cillessen han passat per la zona mixta, després del primer entrenament del FC Barcelona en terres nord-americanes

El FC Barcelona ja ha completat el seu primer entrenament a Nova Jersey, i els integrants del primer equip Sergi Roberto i Jasper Cillessen han atès els mitjans de comunicació després de la sessió. Roberto ha explicat que està “obert a jugar on l’entrenador em demani”, però ha reconegut que prefereix jugar “més minuts al mig camp”. A més, el català ha assegurat que se sent còmode jugant “tant de pivot com d’interior”.

El reusenc ha explicat que ell vol “jugar i tenir minuts”. Roberto, que aquesta darrera temporada ha actuat principalment com a lateral dret, ha explicat que amb l’arribada de Semedo “ja hi ha més jugadors al lateral” i ha confessat la seva preferència per ser migcampista. El ‘20’ blaugrana ha assegurat que encara no ha parlat amb l’entrenador sobre la seva posició, però que als exercicis tàctics realitzats a l’entrenament, Valverde l’ha utilitzat més sovint a la parcel·la central del camp. Tot i això, Roberto ha puntualitzat que, al no haver jugat encara cap partit, no sap al cent per cent la posició on actuarà.

D’altra banda, Jasper Cillessen ha explicat que els primers dies amb el nou entrenador “han estat molt bé, amb molts entrenaments” i ha reconegut que Valverde “és increïble”. El porter holandès no creu que el fet de realitzar la pretemporada li atorgui cap avantatge sobre Ter Stegen en la cursa per la titularitat, i assegura que el seu objectiu és “entrenar dur i ensenyar-li a l’entrenador del que sóc capaç”.

Cillessen ha elogiat la tasca feta pel porter alemany durant la temporada passada, i ha afirmat que la competència entre ells és bona. El ‘13’ barcelonista ha reconegut que treballa per jugar més, i també ha assegurat que és feliç al Barça i ha descartat rotundament la seva marxa del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut