Nova York viu el Barça

Nova York viu el Barça

La publicació Players’ Tribune i el FC Barcelona organitzen un sopar de benvinguda a la ciutat dels gratacels ple de cares conegudes

Nova York viu cada cop més el Barça. Aquest dijous a la nit la publicació Players’ Tribune i el FC Barcelona van organitzar un sopar de benvinguda a la ciutat dels gratacels. L’esdeveniment, que es va celebrar a les oficines del mitjà, ubicades ben a prop del riu Hudson, va comptar amb la presència de múltiples cares conegudes.

Van assistir a la cita el director de cinema Spike Lee, la model de Victoria Secret Erin Heatherton, els jugadors de l’NBA Serge Ibaka, Wilson Chandler, Noah Vonleh i Frank Ntikilina i el jugador de l’NFL Damon Harrison.

Per part blaugrana van assistir-hi el president Josep Maria Bartomeu, els vicepresidents Jordi Cardoner i Jordi Mestre, entre d’altres, així com el jugador del primer equip Gerard Piqué, qui va incorporar-se un cop acabat el segon entrenament de dijous. Cal recordar que l’equip tindrà festa aquest dijous al matí i que tornarà a exercitar-se a la tarda, ja al Metlife Stadium, escenari del primer amistós de la pretemporada culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut