Els mitjans nord-americans, atrets per la dimensió de la marca Barça

Els mitjans nord-americans, atrets per la dimensió de la marca Barça

Gran expectació mediàtica en la primera jornada de la gira pels Estats Units, durant la qual el president Josep Maria Bartomeu atén alguns dels mitjans més influents del territori

Les primeres hores de l’expedició blaugrana a Nova York estan generant un gran interès mediàtic al país. El tret de sortida a l’agenda del president Josep Maria Bartomeu, ha tingut lloc a primera hora del matí amb l’inici d’una ronda d’entrevistes amb mitjans de gran influència al territori com ara Bloomberg, Associated Press, Forbes o el New York Times.

Durant les entrevistes, el president ha tractat sobre la singularitat del Club, el seu lideratge esportiu i els seus plans per expandir la marca Barça als Estats Units, un territori estratègic per a l’entitat.

Les primeres trobades han tingut lloc als estudis de Bloomberg, situats al 731 de Lexington Avenue, i s’han enregistrat per ser emeses per televisió, amb la periodista Scarlett Fu, per ràdio amb Scott Soshnick i Michael Barr, així com per a premsa escrita amb Eben Envoy Williams.

Durant l’estada als Estats Units, el president i d’altres representants del Club, com el vicepresidents Manel Arroyo i Jordi Cardoner, atendran altres compromisos amb altres mitjans de Washington i Miami. 

Visita a l’oficina del FC Barcelona a Nova York

La Junta Directiva, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, ha pogut visitar les oficines que el FC Barcelona inaugurava el setembre. El president acompanyat pel vicepresident primer, Jordi Cardoner, el videpresident de l’Àrea Esportiva, Jordi Mestre i els directius Jordi Moix, Javier Bordas, Silvio Elías, Josep Ramon Vidal-Abarca i Enric Tombas han pogut comprovar en primera persona on el Barça té la seva seu americana i han pogut veure l’espai privilegiat del Club a la seva seu de Park Avenue. La comitiva culer, en la qual també hi havia Òscar Grau i Juliano Belletti, s’ha fet una foto en un dels espais dins l’oficina, on es veu el projecte del Nou Camp Nou.

També han pogut gaudir de les imatges de l’skyline de Nova York, on s’han pogut fer una foto de grup. Després de la trobada a les oficines del Barça, la Junta Directiva s’ha dirigit a la festa que el Club ha organitzat per donar la benvinguda de l’equip als Estats Units. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut