Trio d’asos per refoçar el Barça Lassa

Trio d’asos per refoçar el Barça Lassa

Mario Rivillos, Esquerdinha i Léo Santana ja vesteixen de blaugrana i arriben amb la il·lusió d’“ajudar la secció a tornar a guanyar títols”

Els tres nous fitxatges del Barça Lassa de futbol sala s’han enfundat per primera vegada la samarreta blaugrana per a una sessió de fotos que ha tingut lloc al Palau Blaugrana. El director d’Esports Professionals del Club, Albert Soler, el mànager esportiu de la secció de futbol sala, Txus Lahoz, i l’entrenador Andreu Plaza han acompanyat els jugadors en aquesta primera presa de contacte amb el Palau.

Il·lusió, ganes i ambició per començar

Rivillos, Esquerdinha i Santana han parlat per a BarçaTV. Els tres coincideixen que l’objectiu de la secció “ha de ser tornar a guanyar títols”. En aquest sentit, Leo Santana reconeix que “al Barça només val ser campió i no pots pensar en una altra cosa”. Per a Esquerdinha, “vestir la samarreta blaugrana és un orgull”, mentre que Rivillos vol “lluitar per guanyar totes les competicions”.

Txus Lahoz: “La plantilla ha fet un salt de qualitat”

Per la seva banda, el mànager esportiu de la secció de futbol sala, Txus Lahoz, destaca que “l’equip s’ha reforçat amb tres jugadors amb molta experiència i mentalitat guanyadora”. “La plantilla ha fet un salt de qualitat aquesta temporada per afrontar amb garanties el repte de tornar a la UEFA Futsal Cup i competir per tots els títols en joc”, ha assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut