Els equips de l’hoquei formatiu ja coneixen el seu calendari

Els equips de l’hoquei formatiu ja coneixen el seu calendari

Els sis conjunts de la base de l’hoquei patins blaugrana iniciaran la temporada el proper mes de setembre

A més del primer equip del FC Barcelona Lassa, que ja coneix el seu calendari de Lliga Catalana, Supercopa d’Espanya i d’OK Lliga, la resta de conjunts de l’hoquei patins blaugrana també saben quan començarà la seva temporada. Per arribar en el millor estat de forma possible, els equips començaran a exercitar-se a finals d'agost i, a partir de l'1 de setembre, començaran a treballar a la pista de Llars Mundet.

Barça B

El filial s’estrenarà de nou a Primera Nacional Catalana després d’haver descendit de la Primera Divisió estatal. Aquesta temporada, la Federació Catalana de Patinatge estrena un nou format de competició en què hi ha dues fases i després un play-off en què els millors classificats optaran a l’única i preuada plaça d’ascens. A la primera fase, el Barça B competirà al grup A contra el Piera, el Noia Freixenet B, l’Arenys de Munt B, el Lleida Llista B, el Manlleu B, l’Olot i el Sentmenat. L’equip, integrat per jugadors juniors i juvenils, començarà la competició el 17 de setembre rebent el Noia Freixenet B i acabarà la primera fase el 17 de desembre a Sentmenat

Barça C

 El segon filial, que va ascendir a Primera Catalana després d’un ple de victòries en la primera campanya a Segona Catalana, jugarà al grup A i s’estrenarà el 16 de setembre a Ripollet. L’equip integrat per júniors i juvenils, acabarà la Lliga el 20 de maig a Vic.

Junior

L’equip d’edat més superior dins les categories formatives defensarà el títol del Campionat de Catalunya. Primer, militarà a la fase de Preferent contra el Caldes, el Vic, el Reus, el Manlleu, el Lleida, el Sant Cugat i el Vendrell. L’inici de la competició serà el 10 de setembre contra els tarragonins i acabarà el 10 de desembre rebent també el Sant Cugat. Després hi haurà una segona fase en què hi haurà en joc accedir al Campionat de Catalunya.

Juvenil

Els blaugrana també defensaran el títol de campions de Catalunya i, a la fase de Preferent, coincidiran amb el Caldes, el Manlleu, el Vic, el Noia Freixenet, el SHUM, el Reus i l’Arenys de Munt. Iniciaran la temporada visitant el SHUM Maçanet el 10 de setembre i acabaran visitant el Vic el 10 de desembre abans de disputar una segona fase amb l’objectiu d’arribar al Campionat de Catalunya.

Infantil

El vigent sots-campió de Catalunya han estat ubicats al grup 6 i, en la primera fase del curs, jugaran contra l’Igualada, el Sant Cugat, el Cerdanyola i el Congrés. Debutaran el 23 de setembre a Cerdanyola i finalitzaran aquesta primera lligueta visitant Les Comes.

Aleví

L’equip d’edat més inferior de l’hoquei patins formatiu, que va crear-se l’última temporada 2016/17 amb gran èxit –campions de Catalunya i d’Espanya–, començarà la seva segona campanya dins el grup 4. S’haurà d’enfrontar davant el Sant Cugat, el Vilassar, el Noia Freixenet i el Voltregà. La primera cita d’aquesta fase inicial serà el 24 de setembre rebent el Sant Cugat i l’última rebent els de Sant Sadurní d’Anoia a Llars Mundet el 26 de novembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut