Palencia, Tarín, Fali i Ortolá, capitans del Barça B

Palencia, Tarín, Fali i Ortolá, capitans del Barça B

Els tres primers repeteixen responsabilitat de la temporada passada, mentre que el porter ja ho va ser fa dues temporades

El retorn del Barça B a La Liga 123 es va aproximant i aquesta setmana ha estat el torn d’immortalitzar els quatre capitans d’aquesta temporada. La responsabilitat recaurà, per segon any consecutiu, en Sergi Palencia. L’incombustible lateral dret i jugador criat a la casa tornarà a lluir el braçalet després dels èxits de la temporada passada aconseguint el preuat ascens. Al seu costat tindrà a Rodrigo Tarín i Fali, que també repeteixen de la temporada passada. La novetat és la inclusió del porter Adrián Ortolá, que torna a la capitania després d’un any de cessió a l’Alabès, tot i que per ell no és nou, ja que fa dues temporades ja lluïa el braçal de capità.

Declaracions Sergi Palencia:

“És un motiu d’orgull ostentar la capitania dos anys seguits aquí al Barça B. La temporada passada va ser una experiència brutal, tal i com va anar i els objectius que vam aconseguir, i tant de bo aquest any vagi igual de bé, aconseguim els objectius que ens proposem i que l’ambient al vestidor sigui tan bo com l’any passat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut