El Barça Lassa de futbol sala expressa el seu condol

El Barça Lassa de futbol sala expressa el seu condol

L’equip fa un minut de silenci abans de l’entrenament matinal al Palau en memòria de les víctimes de l’atemptat de Barcelona

La plantilla del Barça Lassa de futbol sala s’ha sumat a les mostres de condol per l’atemptat de Barcelona amb un sentit minut de silenci que ha tingut lloc aquest matí abans de l’entrenament al Palau. El mànager esportiu de la secció, Txus Lahoz, ha volgut també ser present en el minut de silenci al costat de l’entrenador Andreu Plaza, dels capitans Paco Sedano, Sergio Lozano i Marc Tolrà i de la resta de la plantilla i l’staff tècnic.

El Club també ha decidit suspendre les presentacions dels nous fitxatges Mario Rivillos, Esquerdinha i Léo Santana previstes per aquest divendres en senyal de respecte per a les víctimes de l’atemptat. A més, l’equip lluirà un braçalet negre en el partit amistós contra el CE Futsal Mataró que es disputarà aquest vespre al Palau a porta tancada. També es farà un minut de silenci conjunt amb el CE Futsal Mataró abans de començar el partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut