Els dorsals del Barça Lassa 2017/18

Els dorsals del Barça Lassa 2017/18

Es mantenen els mateixos que el curs passat, amb les novetats de Jure Dolenec (23), Alexis Borges (22) i Yanis Lenne (32) com a noves incorporacions

El Barça Lassa d’handbol ja té definits els dorsals per a la nova temporada 2017/18, que va arrencar fa uns dies amb una estada a Andorra. Un cop acabada, el conjunt de Xavi Pascual afronta els primers partits amistosos, que seran lluny del Palau: a Colònia contra el Kiel i a Bucarest contra el CSM Bucharesti. En aquests partits ja es podran veure els nous dorsals dels jugadors blaugrana, en què destaquen els que lluiran els tres fitaxtges d’aquest curs.

Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne són les incorporacions del conjunt de Xavi Pascual, i ja han escollit els dorsals que vestiran a la seva samarreta durant la propera temporada. El lateral eslovè ha escollit el ‘23’, el pivot cubà el ‘22’ i l’extrem francès el ‘32’. Els jugadors que segueixen a l’equip des de la temporada passada mantenen el seu dorsal, sense cap novetat.

Lenne és l’únic dels fitxatges que encara no s’ha incorporat al grup, que ja va disputar el Mundial Júnior amb la seva selecció. El francès s’afegirà a l’equip aquest mateix divendres, juntament amb el seu company Dika Mem. També aquest divendres serà el dia en què Dolenec, Borges i el mateix Lenne es presentaran de manera oficial davant dels mitjans de comunicació, en una roda de premsa al Palau Blaugrana a les 19 hores. Estaran acompanyats pel directiu responsable de la secció, Joan Bladé, i pel mànager esportiu, David Barrufet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut