Juanjo es retrobarà amb el Benfica a la Masters Cup

Juanjo es retrobarà amb el Benfica a la Masters Cup

El porter murcià va jugar dues temporades a Portugal on va guanyar una lliga (2014/15), una Copa (2014/15) i va assolir les semifinals de la UEFA Futsal Cup (2015/16) abans de tornar a la LNFS i fitxar pel Barça

La Masters Cup de Portugal serà un torneig especial per a Juanjo Angosto. El porter internacional s’enfrontarà per primera vegada al Benfica, l’equip on va militar dues temporades abans de fitxar pel Barça. Van ser dos anys d’èxits. Juanjo va guanyar una lliga, una Copa i una Suercopa amb el Benfica (2014/15), i també va arribar a la final four de la UEFA Futsal Cup.

“SERÀ MOLT ESPECIAL”

“Guardo un record fantàstic del meu pas pel Benfica i serà molt especial retrobar-me amb molts amics i companys amb els quals vaig compartir vestidor”, reconeix Juanjo. Sobre el Benfica actual, Juanjo opina que “és un dels millors equips d’Europa”. “Va ser una sorpresa que no es classifiquessin per jugar la UEFA Futsal Cup, però han construït un equipàs amb reforços de luxe com Raúl Campos i Robinho i serà una prova de foc per a nosaltres”, explica el porter.

PRECEDENT

Precisament Juanjo va participar de l’únic precedent que existeix d’un enfrontament entre el Benfica i el Barça. Els dos equips es van enfrontar en la I edició de la Masters Cup de la temporada 2015/16 amb victòria per al Benfica per 3-2. “Recordo que va ser un partit molt dur, no semblava un amistós en cap moment”, explica Juanjo. “Jo vaig jugar la primera part i Sergio Lozano em va marcar un gol només començar, però vam acabar remuntant i guanyant el partit”, recorda.

SEGONA TEMPORADA DE BLAUGRANA

Juanjo va arribar al Barça l’estiu passat i en la seva primera temporada al Club el seu rendiment ha respost positivament a totes les expectatives. Juanjo ha alternat la titularitat a la porteria amb Paco Sedano i els dos han convertit la porteria del Barça “en la millor de tota la lliga”, com acostuma a dir el tècnic Andreu Plaza

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut