Sis blaugranes, nominats als premis The Best de la FIFA

Sis blaugranes, nominats als premis The Best de la FIFA

Messi, Iniesta, Suárez, Luis Enrique, Lieke Martens i Xavi Llorens opten al guardó en les seves respectives categories

L’organisme mundial del futbol ha fet oficial avui la preselecció de candidats per al seu guardó anual que reconeix els millors de l’any. I fins a sis integrants del FC Barcelona poden aconseguir un premi The Best de la FIFA. En categoria masculina, Messi, Iniesta i Suárez poden endur-se el premi, de la mateixa manera que Martens en categoria femenina. Entre les llegendes FIFA que han escollit els 24 preseleccionats masculins es trobava l’excapità del FC Barcelona Carles Puyol.

Pel que fa referència al premi al millor tècnic del 2017, els antics entrenadors del primer equip i del Barça Femení Luis Enrique i Xavi Llorens també opten al guardó en categoria masculina i femenina, respectivament.

L’entrega del premi es realitzarà el proper 23 d’octubre a Londres i els aficionats ja poden votar, fins al proper 7 de setembre, qui volen que s’endugui el premi. El vot del públic comptarà un 25% en la decisió, juntament amb un 25% dels seleccionadors nacionals, el 25% dels capitans de seleccions i el 25% dels periodistes especialitzats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut