Iniesta i Paulinho, novetats per viatjar a Vitòria

Iniesta i Paulinho, novetats per viatjar a Vitòria

El brasiler entra per primer cop a la convocatòria de Valverde, en una llista on també hi torna Iniesta després de la lesió

Tot a punt per viatjar cap a Vitòria. Els homes d’Ernesto Valverde s’han exercitat aquest divendres a la tarda per acabar de preparar el partit contra l’Alabès (dissabte, 18.15 h) en una sessió on han participat tots els disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Luis Suárez s’ha incorporat al treball amb el grup, i a més també ha participat el porter del Juvenil A, Iñaki Peña.

En finalitzar l’entrenament, el tècnic blaugrana ha facilitat la llista de convocats per afrontar el partit de Mendizorrotza. Una convocatòria de 18 jugadors en què destaca la inclusió de Paulinho –per primer cop a la llista de convocats– i el retorn d’Andrés Iniesta, ja recuperat de la seva lesió.

Així doncs, la llista completa la formen: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Messi, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Umtiti.

Valverde no podrà comptar amb Rafinha, que continua recuperant-se de les seva lesió, ni tampoc amb Luis Suárez. A més, André Gomes ha estat baixa d'última hora a causa d'una gastroenteritis. També han quedat fora de la llista per decisió tècnica Arda, Marlon, Munir, Douglas i Vermaelen. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut