Converteix-te en abonat o amic de l’handbol, futbol sala o hoquei blaugrana

Converteix-te en abonat o amic de l’handbol, futbol sala o hoquei blaugrana

A partir del 26 i fins el 28 de setembre, s’obre un nou període per adquirir els abonaments del Palau Blaugrana en aquestes tres disciplines

Tots els socis aficionats a l’handbol, futbol sala i hoquei patins disposen ara d’una nova oportunitat per adquirir un abonament al Palau Blaugrana per gaudir dels partits del Barça Lassa en aquestes diferents disciplines.

A partir del 26 i fins el 28 setembre, tots aquells socis que vulguin convertir-se en abonats a una d’aquestes tres seccions caldrà que es presentin a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h. Aquells socis que ja siguin abonats a la secció de bàsquet tindran un 25% de descompte en el preu del nou abonament.

El fet de ser abonat a una de les seccions blaugrana d’handbol, futbol sala o hoquei patins dona dret a una sèrie d’avantatges, com una ubicació fixa i preferencial, entrada garantida a tots els partits de la temporada, entrar directament al Palau sense necessitat de fer cues a les taquilles o tenir prioritat en la compra d’entrades per a les finals.

Aquells que no siguin socis del FC Barcelona però que vulguin seguir els partits d’aquestes tres seccions del Barça Lassa també tenen l’oportunitat d’obtenir el Carnet d’Amics d’handbol, de futbol sala o d’hoquei. Amb aquest carnet es podrà gaudir també de tots els partits de la secció que se celebrin al Palau Blaugrana. Aquest carnet també s’ha d’adquirir de manera presencial a l’OAB.

Trobareu tota la informació, preus, avantatges i modalitats als enllaços següents, corresponents als abonaments i els carnets amics de cada secció:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut