Xavier Arcas, Pablo Najera i Àlex Joseph, sotscampions al Mundial sub-20

Xavier Arcas, Pablo Najera i Àlex Joseph, sotscampions al Mundial sub-20

Els tres jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana han rebut la primera medalla de plata dels World Roller Games de Nanjing, després de perdre la final contra Portugal (0-2)

El Mundial sub-20 d’hoquei patins ha finalitzat aquest divendres a Nanjing amb Xavier Arcas, Pablo Najera i Àlex Joseph com a sotscampions. Els tres representants de l’hoquei formatiu blaugrana a la selecció estatal han rebut la medalla de plata, després d’una final en què el combinat s’ha imposat a Portugal (0-2). Els lusitans han sumat a Xina el seu tercer Mundial seguit, després d'haver guanyat a Colòmbia (2013) i a Vilanova i la Geltrú (2015).

Al llarg del campionat, el combinat de Sergi Macià ha tingut un bon paper, sent primer de grup després de superar França (1-4), Argentina (4-1) i perdre davant Itàlia (1-4). Als quarts de final va superar Anglaterra (9-0) i també a Itàlia, després d’una pròrroga (2-2) i una tanda de penals (5-2) en què Xavier Arcas va aturar els tres primers llançaments dels italians.

Protagonisme amb la selecció

Àlex Joseph, que arriba a la base blaugrana procedent de l’Arenys de Munt, ha tingut un paper destacat amb l’equip de Sergi Macià. El jove de 17 anys ha sumat titularitats i, amb vuits dianes, ha estat el màxim golejador del seu equip. El madrileny Pablo Najera també ha fet un bon paper en el seu primer Mundial i ha estat autor d’una diana contra Anglaterra. De la seva banda Xavier Arcas ha estat protagonista en les accions a bola aturada, on agafava el relleu de Martí Zapater quan els àrbitres indicaven falta directa o penal.

Els tres jugadors s’incorporaran ara als entrenaments de l’hoquei formatiu blaugrana i, quan siguin citats, ho faran al primer equip d’Edu Castro. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut