Line Røddik: “El Saragossa és un conjunt perillós i no podrem cometre errors”

Line Røddik: “El Saragossa és un conjunt perillós i no podrem cometre errors”

La central danesa afronta el seu segon curs al Club, després de ser una de les peces clau del Femení 2016/17

Line Røddik encara la segona temporada en el Femení amb optimisme i il·lusió quan resten poques hores per al debut a la Lliga del conjunt dirigit per Fran Sánchez, aquest diumenge a Saragossa (19.00 hores): “Tinc moltes ganes que comenci la temporada, em sento a punt per al partit de Saragossa”. “És un conjunt perillós i no podrem cometre errors”, assegura Røddik. Tot això, poques setmanes després de quedar-se a les portes de conquerir l’Europeu 2017 amb Dinamarca. Precisament, la selecció que va superar el quadre danès a la gran final va ser Holanda. Una selecció liderada per una de les seves noves companyes de vestidor, Lieke Martens.

La blaugrana, que aquesta temporada deixarà el ‘6’ i passarà a lluir el dorsal ‘2’ que utilitza amb Dinamarca, analitza la seva evolució des de la seva arribada al FC Barcelona l’estiu del 2016 procedent de l’Olympique de Lió. Una jugadora que el curs passat es va adaptar ràpidament a les dinàmiques del conjunt barcelonista i va ser una habitual en les alineacions del Femení. “Ara conec encara millor l’equip; la darrera temporada van ser molts canvis per a mi: idioma, ciutat, club, companyes diferents”, explica una Røddik feliç.

La jugadora danesa va ser un dels puntals que va permetre al Femení aixecar la Copa del Rei, accedir a la històrica classificació per a les semifinals de la UEFA Women’s Champions League per primera vegada a la història i lluitar la Lliga fins a la darrera jornada. Røddik admet que el primer gran objectiu del conjunt dirigit per Fran Sánchez és conquerir la Lliga. Un títol que es resisteix al Femení des de fa dos cursos. “Hem de guanyar la Lliga. Ens vam quedar a les portes d’aconseguir-la la temporada passada i totes volíem guanyar-la”, reconeix la defensa blaugrana.

"Les noves incorporacions són grans jugadores que milloraran l’equip i la competitivitat"

Preguntada per les sis incorporacions del Femení per al curs 2017/18, Røddik assegura que aportaran molt a l’equip: “Les noves incorporacions són grans jugadores que milloraran l’equip i la competitivitat, i això és positiu”. Alhora, la danesa afegeix que és bàsic tenir una plantilla amb un nivell alt per poder competir al màxim: “Tenim una plantilla plena de bones jugadores, de manera que podem mantenir el nivell jugui qui jugui i això és clau”.

Finalment, la jugadora danesa reconeix que l’equip encara està en construcció, però reitera les bones sensacions en aquestes primeres setmanes de feina amb Fran Sánchez: “Encara estem en construcció. Moltes jugadores van arribar més tard del normal per l’Europeu. Tenim un nou entrenador i nous sistemes que necessitem assolir, però tot pinta molt bé”, conclou Line Røddik.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut