La Cursa Barça omple els carrers de les Corts d’esport i barcelonisme

La Cursa Barça omple els carrers de les Corts d’esport i barcelonisme

Més de 2.500 esportistes han participat en la jornada esportiva més blaugrana al Camp Nou

La Cursa Barça 2017 celebrada aquest diumenge, amb el Camp Nou com a epicentre, ha estat un èxit de participació, amb una important vessant social que ha omplert els carrers del Districte de les Corts d’esport i barcelonisme. Un total de 2.540 esportistes han dut a terme el recorregut de 10 quilòmetres o bé han participat en les novetats de la present edició: les tres curses infantils i la prova inclusiva de dos quilòmetres orientada a persones amb discapacitat.

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a les 9 del matí, mentre que l’atleta José Manuel Abascal feia onejar la bandera blaugrana. El primer a tornar al Camp Nou i creuar la meta ha estat Ibrahim Ezzaidouny, amb un temps de 31 minuts i 45 segons. En categoria femenina, la més ràpida ha estat Marta Galimany, (34 minuts i 39 segons). El directiu Oriol Tomàs, responsable de les Seccions Amateurs, també ha viscut la Cursa Barça en primera persona i ha completat els deu quilòmetres.

La principal novetat d’aquesta edició de la Cursa Barça ha estat un èxit. Uns 300 nens i nenes han estat els protagonistes de les tres curses infantils (benjamí, infantil i cadet), en la jornada esportiva més barcelonista i, per primera vegada, joves esportistes d’entre 9 i 15 anys han pogut córrer al voltant del Camp Nou. També han creuat la línia de meta els participants de la prova pilot que s’ha fet en aquesta edició. La cursa de dos quilòmetres orientada a persones amb discapacitat comptava amb la participació de l’Oficina d’Atenció Especialitzada.

La cursa, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració del Districte de les Corts, l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme, també ha demostrat que és un esdeveniment obert als veïns de les Corts. Diverses entitats del Districte han tingut el seu espai a les instal·lacions del Camp Nou, integrant així el teixit social i esportiu de les Corts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut