L’Infantil A guanya el Memorial Cristina Varani a Itàlia

L’Infantil A guanya el Memorial Cristina Varani a Itàlia

L’equip de Carles Martínez elimina a la Juventus a les semifinals per 2-0 i goleja 7-2 a la Roma a la final en un cap de setmana on l’Aleví A també s’ha imposat al Torneig Hyundai de Terrassa superant a l’Espanyol i a la Damm a la fase final

L’inici de temporada dels equips del futbol formatiu amateur està sent espectacular. Si fa una setmana eren el Cadet A i l’Infantil B els equips que guanyaven els tornejos d’Alzira i Japó, aquest cap de setmana ha estat el torn de l’Infantil A i de l’Aleví A que s’han emportat el Memorial Cristina Varani, disputat a Itàlia, i el Torneig Hyundai Solmacar, celebrat a les instal·lacions del CN Terrassa, respectivament.

L’actuació de l’Infantil A a Itàlia ha estat magnífica. Van classificar-se segons de grup a la primera fase del Memorial Cristina Varani desprès de superar al Urbetevere (2-0), la Lazio (2-1) i el ASD Racing Club (15-0) i caure, en l’única ensopegada del torneig, contra el Inter (1-3). A les semifinals, l’equip de Carles Martínez va estar perfecte. Solemne. Va superar per 2-0 a la Juventus amb dos gols de Gavi i es va desfer de la Roma, l’equip amfitrió, en una final que va ser espectacular. Van guanyar per 7-2 en un partit que va ser una exhibició de futbol ofensiu al més pur estil ADN Barça. Jan Coca, Gavi, Xavi Planas, en dues ocasions, Diego Almeida, Jurado i Bobi van marcar els gols de la victòria. El blaugrana Gavi va ser escollit MVP del torneig.

Títol a Terrassa

Molt bona actuació també la de l’Aleví A a les instal·lacions del CN Terrassa. Els blaugranes es van desfer del Sant Gabriel, CN Terrassa i Cornellà a la primera fase, per eliminar després a l’Espanyol a les semifinals (2-1), amb gols d’Héctor Fort i Jan Quiles. A la final no va haver-hi gols en el partit contra la Damm (0-0) i el títol es va decidir als penals on el Barça va estar més encertat (3-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut