FC Barcelona Rugbi- UE Santboiana: Victòria de prestigi (7-14)

Els blaugranes s’han imposat a la Santboiana en l’última acció del partit, quan Franco Velarde ha fet la marca decisiva

El FC Barcelona Rugbi s’ha imposat en el derbi a la UE Santboiana (7-14) en el segon partit de pretemporada de l’equip de Tomy García jugat a Sant Boi de Llobregat. Els blaugranes s’han avançat a la primera part amb un assaig de Joan Losada i, en l’última acció del duel, Franco Valverde ha fet la marca decisiva. La nota negativa ha estat la lesió de Nugo Shengelia en el transcurs d’una melé.

Tot i ser un partit de pretemporada, la rivalitat entre aquests dos equips ha estat  present sobre el terreny de joc. Això ha fet que al llarg dels dos temps de 30 minuts cadascun que s’han disputat, els dos conjunts hagin jugat un partit de molta alta intensitat.

El partit ha començat de cara per als blaugranes, quan després d’una gran jugada de Bautista Guemes, i finalitzada per Joan Losada, posaven el 0-5 al marcador (amb la transformació del mateix Guemes, el Barça es col·locava 0-7) arribant amb aquesta diferència al final de la primera part.

Al començament dels segons 30 minuts, la Santboiana ha empatat el duel (7-7) gràcies a la marca d’Aleix Buirà. A partir d’aquest moment, els locals han augmentat més el seu atac, però en una acció en la qual han combinat dos de les noves incorporacions, els dos germans Velarde han posat el 7-12. Posteriorment, Guemes ha transformat la marca per deixar el marcador definitiu (7-14).

Pendents de Nugo Shengelia

En minut 12 de partit, el jugador del FC Barcelona Nugo Shengelia ha patit una lesió en el transcurs d’una melé. El georgià, que tornava al Barça com un de les noves incorporacions per a aquesta temporada, ha estat traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron on se li estan fent proves.