Guillem Pérez s’incorpora al Barça Lassa com a nou entrenador de l’equip aleví

Guillem Pérez s’incorpora al Barça Lassa com a nou entrenador de l’equip aleví

El tècnic arriba després de 21 anys de trajectòria a les banquetes d’equips base, de la selecció espanyola sub-20, d’OK Lliga, OK Lliga Femenina i Primera Divisió portuguesa

Guillem Pérez s’incorpora a l’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa com a nou entrenador de l’equip aleví. El tècnic, de 35 anys, arriba a la secció després de dirigir el primer equip de l’Sporting Clube de Portugal durant part de l’última temporada. “Quan en Keko (Iglesias) em va trucar vaig sentir una alegria immensa, perquè necessito continuar aprenent”, expressa Guillem Pérez. “El Barça m’ofereix la possibilitat de treballar amb un equip d’entrenadors brutal”, afegeix.

El de Sant Cugat va iniciar-se com a entrenador fa 21 anys, a les categories inferiors del PHC Sant Cugat (1996-2002). Després va estar en diversos equips base del Blanes (2003-04), del Tordera (2004-05), del GEiEG (2004-07) i del SHUM Maçanet (2007-12).

El 2012 va incorporar-se a l’Sferic de Terrassa com a entrenador de l’equip d’OK Lliga femenina (2012-14), i també va entrar al cos tècnic de la federació espanyola per ser el segon entrenador de la selecció sub-20. I entre el 2014 i el 2015 va ser el primer entrenador del combinat sub-20. El curs 2015/16 va estrenar-se com a tècnic d’OK Lliga al Vendrell, i durant part del curs 2016/17 va dirigir l’Sporting Clube de Portugal. “Els últims anys he entrenat equips sèniors, però sempre m’he sentit entrenadors d’equips de categories de formació”, subratlla Pérez.

Segon curs de l’equip aleví

El nou entrenador serà el responsable de dirigir la segona temporada de l’equip aleví blaugrana, que el curs passat va estrenar-se sota la direcció de Ricard Hernáez i amb dos grans èxits: campions de Catalunya i d’Espanya. Segons Pérez, agafar la responsabilitat d’entrenar l’equip aleví “suposa dotar els jugadors d’uns recursos tècnics i tàctics molt grans i explotar al màxim aquests jugadors”. “També se’ls ha de dotar com a persones, ja que portar la samarreta del Barça és un privilegi i també hi ha uns valors al darrere i és essencial inculcar-los”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut