Inaugurada l’exposició dels FCBarcelona Photo Awards a l’Auditori 1899

Inaugurada l’exposició dels FCBarcelona Photo Awards a l’Auditori 1899

Carles Vilarrubí, vicepresident responsable de l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals, ha visitat l’exposició que romandrà a les instal·lacions del Club fins al 17 de setembre

El vicepresident responsable de l’Àrea de Relacions Internacionals i Institucionals, Carles Vilarrubí, ha inaugurat aquest dissabte al matí l’exposició dels FCBarcelona Photo Awards, que per primera vegada s’exposen a les instal·lacions del Camp Nou, a l’Auditori 1899.

Les fotografies exposades es podran veure des del dissabte 9 de setembre fins al diumenge 17. L’horari serà de 10 a 19 h, i amb un horari especial els dies de partit, que s’ajustarà des de les 10 h fins a l’inici del matx. Els socis i aficionats que s’acostin fins a l’Auditori 1899 podran gaudir de les fotografies guanyadores dels premis FCBarcelona Photo Awards, de Craig Easton, en la categoria Photo Awards, i de la resta de fotografies finalistes.

Sobre els FCBarcelona Photo Awards

Els FCBarcelona Photo Awards són uns premis de fotografia de temàtica esportiva organitzats pel FC Barcelona, amb el patrocini d’Agbar i en col·laboració amb la Fundació Foto Colectania, amb l’objectiu de promoure la cultura a través de la Iniciativa Barça Cultura promoguda per l'Àrea de Relacions Internacional i Institucionals del Club. Els premis consten de dues categories: els Photo Awards i els Project Awards.

La primera va adreçada a fotògrafs que acreditin una trajectòria en mitjans de comunicació, agències de fotografia o dins el món de l’art, i premia la fotografia que millor expressi els valors positius de l’esport, fent prevaler la pràctica esportiva no professional.

La segona categoria s’adreça a fotògrafs que acreditin una trajectòria en mitjans de comunicació, agències de fotografia o el món de l’art, així com experiència en el desenvolupament de projectes, i premia el projecte fotogràfic que millor expressi els valors que aporta l’esport i la seva contribució a la societat actual.

 

Declaracions de Carles Vilarrubí, vicepresident del FC Barcelona i responsable de l’Àrea de

Relacions Internacionals i Institucionals:

“Estem molt satisfets de com ha anat aquesta primera edició dels FCBarcelona Photo Awards. La fotografia és una de les manifestacions artístiques més globals que hi ha actualment, capaç de transmetre o evocar sensacions, sentiments i valors.”

“Els FCBarcelona Photo Awards volen reconèixer l’art en la seva expressió més artística i contemporània i la seva capacitat de transmetre una sèrie de valors relacionats amb l'esport que tenen una gran repercussió en la vida i els problemes de la gent. El resultat el teniu aquí, una exposició extraordinària de la fotografia guanyadora de Craig Easton i les 29 fotografies finalistes”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut