El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2017

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya del 2017

El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la delegació del Club en l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, acompanyat per membres de la Junta Directiva, així com també de representants dels equips esportius

El FC Barcelona celebra la Diada Nacional de Catalunya. Un any més el Club ha estat present en els actes commemoratius de la Diada de l’Onze de Setembre i ha participat en la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova. El president Josep Maria Bartomeu ha encapçalat la delegació del Club blaugrana, que ha estat formada pels vicepresidents Jordi Cardoner Carles Vilarrubí, així com també dels directius Jordi Moix, Josep Ramon Vidal-Abarca, Oriol Tomàs Xavier Vilajoana.

A més de la presència institucional, el Barça també ha comptat amb una àmplia representació dels diferents esportistes del Club, encapçalat pel jugador del primer equip Sergi Roberto. A l’ofrena, també hi han assistit l’entrenador del Barça de bàsquet, Sito Alonso, acompanyat del jugador Pau Ribas, el mànager esportiu de la secció Txus Lahoz, l’entrenador Andreu Plaza i el capità Paco Sedano, el mànager esportiu de la secció d’hoquei patins, Toni Miró, el tècnic Edu Castro i el capità Aitor Egurrola, així com també el mànager esportiu del Femení, Markel Zubizarreta, l’entrenador, Fran Sánchez, i la capitana Laura Ràfols. La secció d’handbol no ha pogut assistir a l’ofrena per estar exercitant-se al Palau Blaugrana per preparar els propers compromisos.

La comitiva esportiva del Club s’ha completat amb una àmplia representació de la Masia i el futbol formatiu, amb la presència del secretari tècnic del futbol formatiu, Jordi Roura, i els jugadors de l’Aleví A Pau Prim, Hèctor Font i Marc Guiu i els de l’Aleví B Dereck López, Pol Trigueros i Tomás Marqués.

 L’Agrupació Barça Jugadors també ha estat present davant el monument a Rafael Casanova, amb la representació del president Ramon Alfonseda, el vicepresident Josep Moratalla i els vocals Joan Vilà i Sergi Pérez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut