Comença la defensa de la Copa Catalunya

Comença la defensa de la Copa Catalunya

El Barça Lassa, campió de les últimes quatre edicions, s’enfrontarà al CFS La Unión de Javi Rodríguez en les semifinals d’aquest dijous (21,15h, Esport3)

Aquest dijous s’ha presentat la Copa Catalunya 2017 a l’Ajuntament de Manresa, que repeteix com a ciutat amfitriona. El Nou Congost acollirà entre avui i demà un torneig que marca l’inici de la competició oficial d’aquesta temporada 2017/18. El Barça Lassa s’enfrontarà en les semifinals al CFS La Unión Santa Coloma (21,15h, Esport3); mentre que l’altra semifinal la disputaran el Catgas Energia d'Ari Santos contra el conjunt local, el Manresa FS (19h). Els dos vencedors s’enfrontaran aquest divendres en la gran final, prevista per a les 21,45h i que també s’oferirà en directe per Esport3.

Jesús Aicardo, que no podrà jugar a causa d’una lumbàlgia, ha sigut l’encarregat de representar la plantilla del Barça Lassa en l’acte de presentació que s’ha fet al consistori manresà. Aicardo adverteix que “l’equip es pren molt seriosament la Copa Catalunya com ho demostren els quatre títols consecutius de les últimes temporades”. Per a Jesús Aicardo, “la pretemporada ha deixat molt bones sensacions i ara la intenció és començar amb bon peu la temporada oficial guanyant el primer títol oficial”.

El rival del Barça a les semifinals serà el CFS La Unión de Santa Coloma, un conjunt que milita a la Segona B i que té d’entrenador a l’excapità blaugrana Javi Rodríguez. “És molt il·lusionant per nosaltres”, reconeixia el capità de La Unión, Jose Ruiz. “Ens ha costat molt arribar fins aquí i ara contra el Barça l’objectiu és mantenir el nostre estil i competir al màxim”, explicava Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut