Xerrada d’Albert Serrano als joves residents de la Residència Masia

Xerrada d’Albert Serrano als joves residents de la Residència Masia

L’exjugador del Barça B, ara CEO de Privalia, ha reflexionat sobre per què la vida després de l’esport professional és tan difícil i sobre el que podem fer ara perquè la vida sigui millor ara i després

Albert Serrano, exjugador del Barça B entre els anys 2001 i 2003 i actual CEO de Privalia i del grup Vente Privée, ha ofert avui una conferència titulada ‘Què passa quan no passa el que volem?’ als joves esportistes de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort. Serrano ha reflexionat sobre per què la vida després de l’esport professional és tan difícil i sobre el que podem fer ara perquè la vida sigui millor ara i després. Aquesta conferència s’emmarca dintre del cicle formatiu intern de la Residència Masia que consta de quatre blocs: desenvolupament personal, prevenció de riscos a l’esport, esport i salut i formació cultural.

Albert Serrano (Sabadell, 1981) es va incorporar a Privalia l’any 2010, va participar en l'expansió al Brasil i va ser director general a Mèxic; des del desembre del 2015 és el director general de Privalia a Espanya. Serrano té un currículum particular: enginyer superior de telecomunicacions i diplomat en empresarials, va ser futbolista professional amb el FC Barcelona B, i és autor de diversos llibres, entre els quals destaca: ‘Postfutbolista, de futbolista de segona a executiu de primera”.

L'èxit i el fracàs

Albert Serrano ha parlat avui, en una xerrada apassionant, de la seva història. De la seva vida. De tot el que ha après. Del fracàs i dels èxits dins i fora de l’esport i ha insistit molt en el fet que l’educació i les experiències fora del món de l’esport et fan un millor i més complert esportista. També ha abordat els problemes més freqüents amb els quals s’ha d’enfrontar un esportista, com són la família, l’entorn i els diners.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut