Primera classe del FC Barcelona 'Master in Football Business by Johan Cruyff Institute' al Camp Nou

Primera classe del FC Barcelona 'Master in Football Business by Johan Cruyff Institute' al Camp Nou

El Dr. Jordi Monés, directiu del FC Barcelona i comissionat del Barça Innovation Hub, ha donat la benvinguda als alumnes a la Sala Berlín de l’Estadi i els ha fet una introducció al projecte

La Sala Berlín del Camp Nou ha acollit aquest dimecres la que és la primera classe del Master in Football Business in partnership with FCBarcelona del Johan Cruyff Institute al Camp Nou. El Dr. Jordi Monés, directiu del FC Barcelona i comissionat del Barça Innovation Hub, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als alumnes. Després de fer-los una introducció a la història del Club, Monés els ha explicat què és el Barça Innovation Hub.

Aquest màster en Football Business, integrat dins de la plataforma FCB Universitas, és una iniciativa conjunta fruit de l’acord de col·laboració entre el FC Barcelona i el Johan Cruyff Institute. Els alumnes d’aquest màster tindran l’oportunitat de conèixer en exclusiva la indústria del futbol sota el prisma del FC Barcelona, ​​a través de visites, ponències, casos d’estudi i projectes relacionats amb la història i el dia a dia del Club. Les classes s’impartiran a les instal·lacions del FC Barcelona i comptaran amb intervencions puntuals de professionals de diverses àrees de la direcció del club blaugrana.

El Master in Football Business in partnership with FCBarcelona del Johan Cruyff Institute s’impartirà en una primera etapa en anglès a Barcelona, i més endavant serà ofert també en espanyol i en versió online per respondre a la demanda internacional que generen les dues institucions. El curs tindrà una durada d’una temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut