Un calendari complicat per començar la Lliga

Un calendari complicat per començar la Lliga

Visita a Tudela en el debut, estrena al Palau contra el Palma Futsal i derbi a Santa Coloma en les tres primeres jornades durant el mes de setembre

Ja falta menys d’una setmana per començar la Lliga. El Barça, amb tots els efectius disponibles, s’ha entrenat aquest dilluns al Palau per preparar el debut a Tudela contra l’Aspil-Vidal Ribera Navarra. Serà un primer partit duríssim, en una pista sempre complicada i amb el precedent recent de la victòria ajustada de l’any passat amb gol des dels 10 metres de Dyego a l’últim minut (2-3). El debut està previst per al proper dissabte dia 16/09 a les 18.30 h, i malauradament no s’oferirà per cap televisió.

El primer partit al Palau serà en la segona jornada contra el renovat Palma Futsal que ara dirigeix des de la banqueta l’exjugador Antonio Vadillo. El duel es disputarà el divendres dia 22/09 a les 21.15 h i s’oferirà en directe per Eurosport2 i Esport3. El Palma va ser el rival del Barça a l’eliminatòria de quarts de l’últim playoff pel títol, i compta a les seves files amb un exblaugrana, el pivot Diego Quintela.

I abans d’acabar el mes de setembre, concretament el dissabte dia 30 a les 13.15 h, el Barça visitarà la pista del Catgas Energia Santa Coloma en un derbi que es preveu apassionant i que arriba tot just en la tercera jornada de Lliga. Com ja s’ha demostrat a la Copa Catalunya, el Catgas s’ha reforçat molt bé aquesta temporada i serà un competidor molt dur. L’exblaugrana Cristian i Ari Santos aporten qualitat i experiència a una plantilla compensada i que disposa de la màgia i els gols del brasiler Ximbinha. El derbi que es disputarà a Santa Coloma s’oferirà en directe per Teledeporte i Esport3.

D’aquí i fins al 30 de setembre el Barça Lassa afrontarà tres partits que seran un bon test de nivell per a l’equip només començar la Lliga. L’Aspil, el Palma i el Catgas posaran a prova l’equip d’Andreu Plaza, que fins ara es manté invicte en tots els compromisos de pretemporada i que ve de guanyar la Copa Catalunya. Un inici de campionat apassionant per a una temporada que promet emocions fortes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut