Un nou cap de setmana per emmarcar

Un nou cap de setmana per emmarcar

L’Infantil A supera l’Espanyol a la final del Torneig Ciudad del Calzado d’Arnedo per 2-1 mentre que l’Aleví A i el Benjamí C guanyen els tornejos Jordi Pitarque i Josep Vilaret, respectivament

El futbol formatiu amateur del FC Barcelona està signant un gran inici de temporada que demostra com la Masia batega amb força. Aquest cap de setmana han estat tres equips, l’Infantil A, l’Aleví A i el Benjamí C els que s’han proclamat campions del torneig que disputaven. Tres nous trofeus que es sumen als ja aconseguits aquesta temporada 2017-2018 que acabem d’estrenar pel Cadet A (Alzira), Infantil A (Roma), Infantil B (Tòquio) i Aleví A (Terrassa). Set títols en una pretemporada que ja s’ha acabat pel Cadet A i l’Infantil A que el proper cap de setmana comencen la Lliga a Divisió d’Honor.

L’Infantil A s’ha proclamat avui campió del Torneig d’Arnedo després d’imposar-se a la final a l’Espanyol per 2-1. Un resultat, massa just pel gran joc de toc desplegat pels blaugranes, que ha arribat gràcies als gols de Diego Almeida i Xavi Planas. L’equip de Carles Martínez havia arribat a la final després de desfer-se als quarts de final del Jàbac i Terrassa (2-0) i del Saragossa a les semifinals (3-0), amb gols de Xavi Planas, Toni Caravaca i Jan Coca. Adrià Capdevila ha estat escollit MVP del torneig.

Doble èxit al futbol 7

L’Aleví A, per la seva part, va superar dissabte al Vila-real, per 1-0, a la final del Torneig Jordi Pitarque disputat a L’Ampolla. Un gol de Bryan va donar el títol als nois de Marc Serra que als quarts de final havien eliminat a l’Alboraya (5-0) i a les semifinals al Llevant (3-1). Una victòria que també van celebrar els nois del Benjamí C al Torneig Josep Vilaret disputat a Artés. L’equip d’Albert Puig es va imposar per 3-0 al Joanenc A a la final després d’haver superat al OAR Vic als quarts de final (5-0) i al Manresa a la tanda de penals a les semifinals. L’Aleví B i el Benjamí A van caure, per la seva part, a les finals dels tornejos Pinares Cup (Sòria) i Memorial Urruti, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut