El Barça de Rugbi incorpora a tretze jugadors nous per consolidar-se a Primera

El Barça de Rugbi incorpora a tretze jugadors nous per consolidar-se a Primera

Entre les incorporacions més destacades hi ha la de Martín García Veiga, un jugador procedent de la Segona Divisió francesa i que ha estat sis vegades internacional absolut per Argentina

El Barça de Rugbi s’ha presentat oficialment aquesta setmana coincidint amb l’inici de la competició de lliga el proper diumenge al camp de l’actual campió, el VRAC Quesos Entrepinares.

Serà la primera temporada completa de Tomy dirigint l’equip des de la banqueta i el tècnic explica que “l’objectiu és que el nostre joc ens faci mereixedors d’estar el més amunt possible”.

El màxim responsable esportiu del primer equip, Roger Cerdán, ha sigut l’encarregat de presentar els 13 nous fitxatges. Són jugadors joves però amb experiència. El nom més destacat és el de l’internacional argentí Martín García Veiga. L’equp incorpora un total de 4 primeres línies, un segona línia, dos terceres línies, un apertura i cinc tres-quarts: García Veiga; Pere Clara; Marcos Muñiz; Nugzar Shengelia; Baptiste Bougeard; Michael Hogg; Rochedi Mirabet; Bautista Güemes; Artiom Kovalenko; Earving Velarde; Franco Velarde; Flavian Borel i Francisco de la Fuente.

Pel que fa al delegat de la secció, Paco Peña, ha aprofitat l’acte de presentació per agrair l’aposta de la directiva del Barça per les seccions amateurs. Peña ha destacat el creixement que ha experimentat la secció en els darrers anys i recorda que el projecte actual comandat per Tomy “és un projecte a tres anys vista que ha de tornar a situar el Barça de Rugbi al màxim nivell de la Divisió d’Honor Espanyola”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut